Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Ολοκαίνουριο e-shop για τα μαγιό Erka Mare

Erka Mare eshop

 

Η εταιρεία GΤΚ Fashion ιδρύθηκε το 1975 στην Αθήνα με την δημιουργία του brand ERKA MARE και εξειδίκευση στη κατασκευή μαγιό. 40 χρόνια μετά, αποτελεί ένα από τα δυνατότερα brand names στον χώρο με παρουσία στα περισσότερα καταστήματα. Το πρωτοποριακό design και τα υπέρ-ανθεκτικά υφάσματα έχουν καθιερώσει τα μαγιό της ERKA MARE στην συνείδηση των Ελληνίδων ως συνώνυμα της ποιότητας και της εφαρμογής.

Η ομάδα της Softland ανέλαβε την ανανέωση της διαδικτυακής της προβολής με ένα ολοκαίνουριο e-shop, εγκαινιάζοντας και τη νέα collection από μαγιό για το καλοκαίρι του 2016.

Η Softland επιμελήθηκε το σχεδιασμό και την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, την καταχώρηση του περιεχομένου (πάνω από 2.500 μαγιό – παραλλαγές), καθώς και τη φιλοξενία του ιστοτόπου στους Dedicated Servers της.

Στο παρακάτω link μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το ανανεωμένο look της Erka Mare και με την ευκαιρία να ψωνίστε το καινούριο σας μαγιό για το καλοκαίρι που έρχεται…

Ολοκαίνουριο eshop για την Erka Mare, brand new collection 2016 !

 

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP