Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Διαφημιστική Καμπάνια Google AdWords για το Treehouse

Treehouse Google AdWords

 

H Treehouse είναι ¨παιδί¨ του οράματος μιας ομάδας νέων ανθρώπων να ομορφύνουν το χώρο που μένουν, τα κτίρια στη γειτονιά τους, τα γραφεία που εργάζονταν…

 Η Treehouse λοιπόν κάνει ακριβώς αυτό: σχεδιάζει μαζί σας και κατασκευάζει για εσάς Πέργκολες, Deck και Δάπεδα Εσωτερικών Χώρων, Στέγαστρα, Δεντρόσπιτα, Παιδικές Κατασκευές, Ζαρντινιέρες, Διαχωριστικά, Περιφράξεις, Έπιπλα από Μασίφ Ξυλεία με άποψη και ιδιαίτερο design και πολλά άλλα, όλα προσαρμοσμένα στο δικό σας χώρο και τις ανάγκες σας, με διαστάσεις και υλικά που εσείς θα ορίσετε.

Η ομάδα της Softland επιμελήθηκε πριν ένα χρόνο το On Page SEO της ιστοσελίδας η οποία αναρριχήθηκε στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google για την πλειοψηφία των ερωτημάτων αναζήτησης. Εγχείρημα δύσκολο λόγω του μεγάλου όγκου του περιεχομένου του ιστοτόπου αλλά με επιτυχή αποτελέσματα τελικά.

Πλέον έχοντας διασφαλίσει την σωστή λειτουργία και ¨ανάγνωση¨ του site από τη Google, η ομάδα μας έχει αναλάβει τις διαφημιστικές καμπάνιες Google AdWords με στόχο την αύξηση της ήδη μεγάλης επισκεψιμότητας της Treehouse και το engagement με τους επισκέπτες.

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP