Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Ολοκλήρωση Κατασκευής e-shop για το MENSHIRTS

Κατασκευή E-shop menshirts.gr

 

Το menshirts.gr δημιουργεί συλλογές ανδρικών υποκαμίσων που ξεχωρίζουν στην εφαρμογή το στυλ την κομψότητα και την ενδυματολογική παράδοση του σύγχρονου άνδρα. Μοντέρνα ανδρικά πουκαμίσα για εκείνον που δεν θέλει να περνάει απαρατήρητος.

Η ομάδα της Softland ανέλαβε την ανανέωση της διαδικτυακής του προβολής με ένα ολοκαίνουριο e-shop, στο οποίο μπορείτε να βρείτε τη τελευταία collection από πουκάμισα και προτάσεις για τα Χριστούγεννα.

Η Softland επιμελήθηκε το σχεδιασμό και την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος με εύκολο και γρήγορο καλάθι αγορών καθώς και την καταχώρηση του περιεχομένου.

Στο παρακάτω link μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το ανανεωμένο look του MenShirts και με την ευκαιρία να ψωνίστε το καινούριο σας πουκάμισο για τα Χριστούγεννα που έρχονται…

Ολοκαίνουριο eshop για την MenShirts, πουκάμισα για τον σύγχρονο άνδρα!

 

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP