Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Κατασκευή Ιστοσελίδας για την ALX GREECE

Κατασκευή Ιστοσελίδας ALX GREECE

 

Η ALX GREECE είναι μία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Εθνικό Οργανισμό Εμπορίου της Ουγγαρίας, τον επίσημο φορέα προώθησης καινοτόμων ουγγρικών επιχειρήσεων.

Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι η ανάπτυξη των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων, μεταξύ εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην Ουγγαρία, προσφέροντας πολύπλευρη αρωγή στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους, στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Πρόσφατα ανανέωσε την εταιρική της εικόνα στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες και τους τομείς ενδιαφέροντος στην Ουγγαρία. Η ομάδα της Softland επιμελήθηκε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας και σας την παρουσιάζει στον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρουσίαση εταιρικής ιστοσελίδας για την ALX GREECE!

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP