Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

F.A.Q

Για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας χρειάζεται αρχικά η επιλογή ενός ονόματος χώρου (domain name) το οποίο θα αποτελέσει ουσιαστικά την διεύθυνση του site στο Internet. Στη συνέχεια επιλέγουμε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (web hosting), το χώρο δηλαδή στον οποίο θα ¨ανέβει¨το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τελευταίο συστατικό, το περιεχόμενο (κείμενα - φωτογραφίες) που περιγράφει το αντικείμενο και το σκοπό του site σε συνδυασμό με την γραφιστική επιμέλεια και τις λειτουργίες που απαιτούνται.
Το Domain Name ή Όνομα Χώρου είναι η διεύθυνση την οποία θα πρέπει να πληκτρολογούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σ΄αυτήν. Συνήθως είναι το όνομα της επιχείρησής ή κάποια παραλλαγή του, συνοδευόμενο από τις πιο διαδεδομένες καταλήξεις .gr .com .eu. Το κόστος εξαρτάται από την κατάληξη και τη χρονική διάρκεια κατοχύρωσης του Domain Name ενώ υπάρχει η δυνατότητα εφόσον είναι διαθέσιμες, η κατοχύρωσή του με περισσότερες από μία καταλήξεις.
Το Web Hosting ή Φιλοξενία Ιστοσελίδας είναι ο χώρος στον οποίο θα τοποθετηθεί το περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας. Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού. Το κόστος εξαρτάται από το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλεχθεί και αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας για χωρητικότητα, bandwidth και ταχύτητα.
Αν υπάρχει ήδη μία ιστοσελίδα κατασκευασμένη και αναρτημένη στο Internet, ενδέχεται να μην έχει δομηθεί εξαρχής σωστά, να αντιμετωπίζει σφάλματα ή να έχει να ενημερωθεί αρκετό καιρό. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν επιλογές για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα εδώ.
O χρόνος κατασκευής μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της καθώς επίσης και από το πόσο έγκαιρα θα συμφωνηθεί το εικαστικό κομμάτι και θα παραδοθεί το υλικό από τον πελάτη. Συνήθως χρειάζονται 25 - 30 εργάσιμες μέρες για την αποπεράτωση του κάθε project.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες με βάση τους οποίους υπολογίζεται το κόστος κατασκευής για μία ιστοσελίδα. Οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν το είδος της σελίδας που θα κατασκευαστεί (στατική, δυναμική, eshop), το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της, τις λειτουργίες και τη διαδραστικότητα που θα έχει με τους χρήστες.

 

Ρωτήστε μας

Κάντε τη δική σας ερώτηση και η Ομάδα μας θα σας απαντήσει το συντομότερο. Θα χαρούμε να λύσουμε τις απορίες σας.

TOP