Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Δείτε δείγματα των πρόσφατων εργασιών μας!

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Η τεχνολογία και οι αντίστοιχες εφαρμογές του Διαδικτύου εξελίσσονται διαρκώς και με γρήγορο ρυθμό. Πλεον ένας σημαντικός αριθμός ιστοσελίδων παρουσιάζουν σφάλματα, προβλήματα ασφαλείας και ταχύτητας καθώς και παρωχημένο και άβολο περιβάλλον. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι το 33% των Ελλήνων έχουν smartphone και από αυτούς το 87% μπαίνουν καθημερινά στο Internet από το κινητό τους.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω δημιουργείται η ανάγκη για αποσφαλμάτωση, αλλαγή και αναβάθμιση της ιστοσελίδας πολλών επιχειρήσεων. Η Softland αναλαμβάνει να διορθώσει, να ανανεώσει και να μετατρέψει την εταιρική σας ιστοσελίδα συμβατή με τα κινητά και τα  tablet, παραδίδοντας ένα "φρέσκο" και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Με την αναβάθμιση αυξάνετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, βελτιώνετε την χρηστικότητα της (σχεδιασμός συμβατός με κινητά και tablet), οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Ο συνδυασμός όλων αυτών βοηθάει την αναρρίχηση της σελίδας στις υψηλές θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Μπορούμε να εκτιμήσουμε δωρεάν τη σελίδα σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές σας.

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα την ιστοσελίδα σας και τυχόν σχόλιά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

TOP