Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Digital Marketing Campaigns για το Aegeanpharmacy.gr

Digital Marketing Campaign Aegeanpharmacy.gr

 

Το aegeanpharmacy.gr αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση ενός δικτύου φαρμακείων στο νησί της Ρόδου και έχει σαν  στόχο να προσφέρει διαδικτυακά τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες υγείας και ομορφιάς.

 Προτεραιότητα για όλα τα άτομα που το απαρτίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μέσα από ένα εύχρηστο και καινοτόμο ηλεκτρονικό κατάστημα που φέρνει το φαρμακείο της γειτονιάς σας στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Η ομάδα της Softland έχει αναλάβει την προσέλκυση επισκεπτών στο ηλεκτρονικό κατάστημα και την ανάδειξη των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από μια σειρά digital ενεργειών.

Συγκεκριμένα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την αποστολή των ενημερωτικών email (newsletter) και τη συλλογή και ανάλυση των στατιστικών δεδομένων. Επιπλέον στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής marketing, τρέχει διαφημιστικές καμπάνιες στο Google AdWords με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του aegeanpharmacy.gr (branding) καθώς και την αύξηση των πωλήσεων.

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP