Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το εστιατόριο "Ο Βυθός"

Κατασκευή Ιστοσελίδα "Ο Βυθός"

 

Ο Βυθός είναι ένα νέο εστιατόριο στο Μικρολίμανο που αλλάζει τα δεδομένα της εστίασης.

Η πρωτοπορία του αφορά τις τιμές και τον τρόπο σερβιρίσματος, αφού ενώ είναι εστιατόριο που έχει τιμές ψαραγοράς και κυριολεκτικά μπορείτε να ψωνίσετε για το σπίτι σας καθαρισμένα και φρέσκα ψάρια σας προσφέρει επιπλέον την δυνατότητα να σας τα ψήσουν οι έμπειροι σεφ του και να τα απολαύσετε έτοιμα και μαγειρεμένα. Το αν θα τα απολαύσετε εκεί ή θα τα πάρετε μαζί σας είναι δική σας επιλογή.

Πρόσφατα εγκαινίασε την επίσημη ιστοσελίδα του στην οποία ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει Live τους πάγκους με τα ολόφρεσκα ψάρια και με ένα τηλεφώνημα να τα έχει μαγειρεμένα στο πιάτο του.

Η ομάδα της Softland έκανε πραγματικότητα την παραπάνω πρωτοποριακή ιδέα, σχεδίασε και υλοποίησε την ιστοσελίδα και σας την παρουσιάζει στον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρουσίαση επίσημης ιστοσελίδας για το εστιατόριο - ψαραγορά " Ο Βυθός "

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP