Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Η Softland χορηγός στον "Κύκλο του 10"

 

Η ομάδα της Softland πιστή στις αξίες και τον πολιτισμό και ενθουσιώδης με κάθε καινούρια και πρωτοπόρο προσπάθεια από νέους ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη, επικροτεί και συμβάλλει με την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας για την μουσικοθεατρική παράσταση ¨Ο Κύκλος του 10¨.

 Ο Κύκλος του 10 είναι μια παράσταση σε 4 βασικές ενότητες: Σοφία – Φόβος – Γνώση – Ελπίδα με επίκεντρο τον κύκλο της ζωής από τη γέννηση έως το θάνατο. Ο Κύκλος, ορατός και άπειρος. Η γέννηση, ο θάνατος και η αναγέννηση. Ο κύκλος της ζωής και της δημιουργίας, ο κύκλος της θέλησης και του πόνου, ο Θεός και ο άνθρωπος, η ψυχή και το σώμα.

Ο Κύκλος αποκτά ήχο και ρυθμό, σχηματοποιείται σε χορό και αποκτά υπόσταση στον αριθμό 10. Ο Κύκλος του 10 επί σκηνής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 8, 9, 10, 13 & 14 Απριλίου, με 8 ηθοποιούς και χορευτές, 10 μουσικούς και ερμηνευτές που δίνουν ψυχή και σώμα, ως άλλοι Σίσυφοι σε έναν διαρκή αγώνα δύναμης και ελπίδας.

Προπώληση Εισιτηρίων

Η ομάδα μας σας εύχεται Καλή Επιτυχία

Softland  

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP