Υπηρεσίες Υποστήριξης WEB // IT

1Υποστήριξη Ιστοσελίδων
2Τεχνική Υποστήριξη
3Υπηρεσίες IT 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα, στο email support@softland.gr. Πάντα δίπλα σας!

Support Center

Email Support Services 24/7
Remote Support

Royo Frozen Yogurt & Ice Cream Shop

Royo Frozen Yogurt & Ice Cream Shop

 

Οι συμμαθητές Ben Cohen και Jerry Greenfield ξεκίνησαν το 1978 να φτιάχνουν παγωτό με το διάσημο πλέον όνομα Ben & Jerry και ένα χρόνο μετά την επιτυχία τους θέλησαν να πουν ευχαριστώ στους φίλους των παγωτών τους. Με ποιο τρόπο; Κερνώντας τους την αγαπημένη τους γεύση.Η ημέρα αυτή ονομάστηκε FREE CONE DAY (Ημέρα Δωρεάν Παγωτού) και οργανώνεται από τότε κάθε χρόνο σε όλες τις αγορές των Ben & Jerry’s κάθε Απρίλη.

 Τα καταστήματα Royo στη Ρόδο εγκαινιάζουν τη νέα τους ιστοσελίδα και καλούν τους φίλους τους να γευτούν υπέροχες γεύσεις Ben & Jerry’s στο Royo Frozen Yogurt & Ice Cream Shop στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου. Η ομάδα της Softland σε συνεργασία με τη Beyond Group επιμελήθηκε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας και σας την παρουσιάζει στο παρακάτω link.

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας για τα καταστήματα Royo !

Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε 3 βήματα!

 

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση Αναγκών

Ανάλυση αναγκών και στόχων του πελάτη σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει και συγκέντρωση όλου του απαραίτητου υλικού.

Υλοποίηση Project

Υλοποίηση Project

Σχεδιασμός και ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ενσωμάτωση του περιεχομένου.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ποιοτικός Έλεγχος

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές του πελάτη. Εκπαίδευση του στο σύστημα διαχείρισης & παράδοση της ιστοσελίδας.

Softland, development to infinity...
TOP